top of page
Hermans Werner Service

SPECIALIST IN WATERBEHANDELING EN SANITAIR IN ERPS-KWERPS, KORTENBERG EN OMGEVING

SPECIALIST IN SANITAIR, VAN INSTALLEREN TOT DEPANNEREN

Hermans Werner Service is al heel wat jaren thuis in de beste oplossingen voor sanitair. Zo kunt u hem inschakelen in uw nieuwbouw of renovatieproject voor het installeren van waterleidingen, afvoerleidingen, vloerverwarming en andere werken aan uw sanitair. Maar ook voor kleine of grote herstellingen kunt u op zijn vakmanschap vertrouwen. Waar leidingen ontstopt moeten worden of een andere depannage nodig is aan uw sanitair, schiet Hermans Werner Service u te hulp.

Specialist in sanitair

BESPAREN MET WATERBEHANDELING

Ook in waterbehandeling is Hermans Werner Service vertrouwd: hij plaatst en onderhoudt diverse waterbehandelingssystemen met heel wat filtermogelijkheden. Wist u trouwens dat uw verwarming beter werkt met onthard water en u minder wasmiddel nodig hebt? Dit zijn slechts enkele voordelen van een waterbehandelingssysteem. Hermans Werner Service bekijkt samen met u graag alle mogelijkheden en oplossingen voor uw persoonlijke situatie.

EEN SPECIALIST IN SANITAIR EN WATERBEHANDELING NODIG?

Contacteer Hermans Werner Service meteen voor een gratis offerte! Hij komt graag bij u langs voor de installatie, het onderhoud, een depannage of het vervangen van uw sanitair in Erps-Kwerps, Kortenberg en omstreken.

CONTACTEER HERMANS WERNER SERVICE VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR UW VERWARMING!

bottom of page