Specialist in waterbehandeling en sanitair in Erps-Kwerps, Kortenberg en omgeving

Specialist in sanitair, van installeren tot depanneren

Hermans Werner Service is al heel wat jaren thuis in de beste oplossingen voor sanitair. Zo kunt u hem inschakelen in uw nieuwbouw of renovatieproject voor het installeren van waterleidingen, afvoerleidingen, vloerverwarming en andere werken aan uw sanitair. Maar ook voor kleine of grote herstellingen kunt u op zijn vakmanschap vertrouwen. Waar leidingen ontstopt moeten worden of een andere depannage nodig is aan uw sanitair, schiet Hermans Werner Service u te hulp.

Contacteer ons

Besparen met waterbehandeling

Ook in waterbehandeling is Hermans Werner Service vertrouwd: hij plaatst en onderhoudt diverse waterbehandelingssystemen met heel wat filtermogelijkheden. Wist u trouwens dat uw verwarming beter werkt met onthard water en u minder wasmiddel nodig hebt? Dit zijn slechts enkele voordelen van een waterbehandelingssysteem. Hermans Werner Service bekijkt samen met u graag alle mogelijkheden en oplossingen voor uw persoonlijke situatie.

Een specialist in sanitair en waterbehandeling nodig?

Contacteer Hermans Werner Service meteen voor een gratis offerte! Hij komt graag bij u langs voor de installatie, het onderhoud, een depannage of het vervangen van uw sanitair in Erps-Kwerps, Kortenberg en omstreken.

Contacteer Hermans Werner Service voor een vrijblijvende offerte voor uw verwarming!